Utvikle bedrift

SUNS har til oppgave å fremme næringslivet i Sunndal kommune. Vi kan bidra med rådgiving til å utvikle din bedrift og veiledning om tilskuddsordninger, samt virkemidler til utviklingstiltak i bedrifter. Vi har bred erfaring fra arbeid med bedriftsutvikling og kan tilby rådgivning innen bla. strategi- og styrearbeid, prosjektarbeid, økonomistyring og markedsføring. SUNS kan yte tilskudd til utviklingstiltak i bedrifter fra tilskuddsmidler, stilt til disposisjon fra Sunndal kommunes næringsfond. Vi gir også gratis veiledning om andre mulige støtteordninger for aktuelle utviklingstiltak i bedriften din.

«SuSu-Programmet» er et næringssamarbeid mellom Sunndal og Surnadal kommune. Programmet tilbyr tilskudd til utviklingstiltak i bedrifter. Tiltak som gir sysselsettingseffekt og/eller bedrifter med en klar vekststrategi vil bli prioritert.

Er du på utkikk etter en god kontorløsning for prosjektet ditt? Vi tilbyr attraktive kontorlokaler med gode fellesløsninger i NÆRINGSHUSET sentralt på Sunndalsøra. (Utleier: Mongstu Eiendom AS).

Virkemidler i SUNS – oppdatert oktober 2022

140606 Retningslinjer tilskudd SuSu – VEDTATT og Oppdatert 08.01.21

Informasjon om Innovasjon Norge sine virkemidler

Informasjon om skattefunn

Ta kontakt for en nærmere prat!

I den rådende situasjonen når du oss på telefon, eller e-post. Vi kan også sette opp et Teams-møte, etter avtale.

Kontaktpersoner: Mette Sæter Ormset

Hold deg oppdatert på
det siste fra Suns

Abonner på våre nyhetsbrev, og vær blant de første som får høre siste nytt fra oss.