Utvikle bedrift

SUNS har til oppgave å fremme næringslivet i Sunndal kommune. Vi kan bidra med rådgiving til å utvikle din bedrift og veiledning om tilskuddsordninger, samt virkemidler til utviklingstiltak i bedrifter. Vi har bred erfaring fra arbeid med bedriftsutvikling og kan tilby rådgivning innen bla. strategi- og styrearbeid, prosjektarbeid, økonomistyring og markedsføring. SUNS kan yte tilskudd til utviklingstiltak i bedrifter fra tilskuddsmidler, stilt til disposisjon fra Sunndal kommunes næringsfond. Vi gir også gratis veiledning om andre mulige støtteordninger for aktuelle utviklingstiltak i bedriften din.

«SuSu-Programmet» er et næringssamarbeid mellom Sunndal og Surnadal kommune. Programmet tilbyr tilskudd til utviklingstiltak i bedrifter. Tiltak som gir sysselsettingseffekt og/eller bedrifter med en klar vekststrategi vil bli prioritert.

Er du på utkikk etter en god kontorløsning for prosjektet ditt? Vi tilbyr attraktive kontorlokaler med gode fellesløsninger i NÆRINGSHUSET sentralt på Sunndalsøra. (Utleier: Mongstu Eiendom AS).

Virkemidler i SUNS – oppdatert oktober 2021

140606 Retningslinjer tilskudd SuSu – VEDTATT og Oppdatert 08.01.21

Informasjon om Innovasjon Norge sine virkemidler

Informasjon om skattefunn

Ta kontakt for en nærmere prat!

I den rådende situasjonen når du oss på telefon, eller e-post. Vi kan også sette opp et Teams-møte, etter avtale.

Kontaktpersoner: Kim Stian Bråstad og Mette Sæter Ormset

Hold deg oppdatert på
det siste fra Suns

Abonner på våre nyhetsbrev, og vær blant de første som får høre siste nytt fra oss.