Sunndalkonferansen blir Miljøkonferansen Midt-Norge

Fjorårets Sunndalkonferanse hadde «Klima og miljø» som hovedtema. I 2020 endrer konferansen navn til Miljøkonferansen Midt-Norge. -Endringen kommer i forlengelsen av det vi gjorde i 2019 og svært gode tilbakemeldinger fra deltakere og innledere, forteller prosjektleder Kim Stian Bråstad i SUNS, på vegne av arrangørene.

Årets konferanse går av stabelen torsdag 18.juni, og programkomiteen er godt i gang med planleggingen. Onsdag 17.juni er det klart for det tradisjonsrike «Kvelden-før»-arrangementet på elvebredden ved Hydros gjestehus, og påfølgende Lady-premiere.

Bærekraftbegrepet er i dag helt sentralt i alt utviklingsarbeid i privat og offentlig sektor og konferansen vil sette fokus både på utfordringer og løsninger for klima og miljø. -Vi kan love et spennende og faglig sterkt program, så sett av dagen. Mer detaljer om kommer etter hvert, avslutter Kim Stian.

Det er Sunndal Næringsforening, Sunndal Sparebank og Sunndal Næringsselskap (SUNS) som arrangerer konferansen. Utdeling av næringsprisene «Storskrymten» og «Årets gründer» står også på programmet. I fjor gikk prisene til Tørset Bil og Bygg Vest, og Lars Olav Melkild ble tildelt den nye reiselivsprisen «Årets fossekall».