Snur seg mot mye markeder

Jan Erik Myren har drevet enkeltpersonsforetaket LydMyren på fulltid, de siste 2,5 årene. LydMyren er en freelance lydtekniker som for det meste har oppdrag for sal og scene i Sunndal og omegn og har tidligere fått etablererstøtte fra SUNS. Når Norge ble stengt ned pga. koronasituasjonen 13 mars i år, ble det bom stopp for alle oppdragene til LydMyren.

Med et marked som ble borte over natta, så dette ut til å bli en helsvart vår. Men i krisetider, må man se etter nye muligheter og det at kulturetaten i Sunndal bestemte seg for å satse på Facebooksiden, Kultur i Sunndal, gjorde at LydMyren fikk nye oppdrag. Noe Jan Erik setter stor pris på.

Etter å ha jobbet litt med video og publisering på nett (streaming), ser Jan Erik for seg at han kan utvide LydMyren til å utvikle denne retningen enda mer. De oppdragene han til nå har utført til digitale flater, har vært under enkle produksjonstekniske forhold. Derfor ønsker han nå å etablere en kulturell digital scene i et fast studio, men med mulighet for å være mobil. Ved å utvide virksomheten sin, ser han også for seg nye muligheter innen f.eks. begravelser og annet som foregår i kirka.

Vi i SUNS mener Jan Erik Myren, LydMyren, er et utmerket eksempel på at det går an å tenke nytt og komme fram med nye forretningsideer i kritiske situasjoner. SUNS vil bidra med rådgiving og finansiering, slik at LydMyren får nye bein å stå på og kan komme styrket ut av den situasjonen vi er i nå.