Kim Stian Bråstad (33) er ansatt som ny prosjektleder i SUNS

Bråstad er utdannet siviløkonom, med fordypning i markedsføring. Han har jobbet 8 år som bedriftsrådgiver i Danske Bank i Trondheim og er i dag ansatt som førstekonsulent ved avdeling for plan, fag og utvikling i Politiets Fellestjenester i Kristiansund. Begge steder har han vært involvert i ulike prosjekt- og utviklingsoppgaver.

-Kim Stian blir en solid tilvekst til staben i SUNS både som prosjektleder og rådgiver, sier daglig leder Per Helge Malvik. SUNS har i dag fire fast ansatte. -Det vil vi fortsatt være etter at Ninni Innvik, mangeårig prosjektleder i SUNS, blir pensjonist fra nyttår. -Vi ser fram til å få Kim Stian med på laget, fortsetter Malvik. Han tar til i stillingen 1.oktober.

SUNS er et utviklingsselskap som i over 30 år har arbeidet for å fremme næringslivet i Sunndal gjennom å bidra til etablering av ny og utvikling av eksisterende virksomheter. SUNS har en aktiv rolle i flere næringsprosjekter, blant disse SuSu-Programmet et næringssamarbeid for Sunndal og Surnadal. SUNS sine eiere er Sunndal kommune (51%) og lokalt næringsliv (49%).

For mer info

Kontakt daglig leder Per Helge Malvik – mob 90 85 93 80