Gjør seg klar for norgesferie

Fugelvåg Camping har enda ikke startet sesongen for fullt, men de har gjort store og gode forberedelser for årets sesong. Campingplassen i Ålvundfjord har lenge hatt planer om å etablere en Arctic Dome på plassen og oppgradere hyttene. Nå er Domen på plass og to hytter er snart ferdig renoverte, og de er klare for å ta imot gjester.

Med alt det nye på plass, ligger alt til rette for en veldig bra sesong for Fugelvåg Camping, men med utfordringene knyttet til koronasituasjonen, er det vanskelig å si hvordan sesongen vil bli.

Norgesferie er blitt et slagord for sommeren. Både reiselivsaktører og ferierende ser for seg at sommeren 2020 skal tilbringes i eget land. Fugelvåg Camping er klare til å ta imot gjester og har mye å tilby på eget området, men også i samarbeid med andre reislivsaktører i Sunndal.

Fokus på hygiene og sikkerhet, vil bli sentralt for alle som driver reiselivsnæring i sommer. På campingplassene er det sanitæranleggene og hyttene som en må passe ekstra på. Ellers har vi store frilufts- og fjellområder som har plass til mange uten at vi skal behøve å oppleve trengsel.

SUNS jobber tett med reiselivsnæringa og også Fugelvåg Camping. Fugelvåg Camping har tidligere fått støtte fra SuSu og rådgiving fra SUNS.

Slik det ser ut nå, så kan både Fugelvåg Camping og alle andre reislivsaktører ønske nordmenn velkommen til norgesferie og følge opp Visit Norway sitt slagord til de utenlandske turistene: «Dream now, visit later».

SUNS vil følge utviklinga for sommersesongen og bistå reiselivsaktørene videre.