Kreative krefter i samspill: nettverksmøte for kreative næringer i Sunndal

Sted: Næringshuset, Auragata 3
Tidspunkt: 24. januar kl 12.00-13.30
Pris: Gratis

I 2023 har vi hatt 26 etablerere innom vårt kontor som hoppid.no-tjeneste  –  rundt 70% av disse driver innen eller starter opp innen kreativ næring.

I tillegg driver mange allerede godt innen disse næringene i Sunndal.

 

Vi ser at fellesnevnerne er mange, og det er et stort potensial i å få opp en nettverksarena for nettopp disse næringene her i Sunndal.

Vi inviterer derfor til et idémøte for kreative næringer – hvordan spille sammen, hvordan få til mer i Sunndal, hva trengs av kompetansehevende tiltak for bransjen(e)? er noen av spørsmålene vi ønsker å lufte.

I tillegg får vi besøk av Vindel som vil fortelle om muligheter for samhandling og styrking gjennom både sine tjenester og hvordan vi kan koble disse opp mot SUNS tjenester.

 

Dette nettverksmøtet håper vi er starten på flere møter/kursrekker/muligheter for samspill og synergier for kreative næringer i Sunndal

 

Hvor møtes vi?

Vi møtes den 24. januar kl. 12.00 – ca. 13.30. på Næringshuset -Aura møterom i 2.etg.

Vi serverer kaffe og litt frukt, du må gjerne ta med matpakken din.

Hva skal vi snakke om?

Vi setter ned noen stikkord under her som et utkast, så kan vi jo se når vi treffes, hvordan vi gjør det og hva dere ønsker og tenker er nyttig.

  • Runde rundt bordet – hva driver vi med på hver vår tue?
  • Hvorfor et bransjetreff/nettverk for kreative næringer, hva kan vi få ut av det?
  • Hva tenker man rundt satsingen på «kultur og kompetanse» og «reiseliv og opplevelsesnæringer», og hvordan kan dette berøre de ulike bransjene.
  • På hvilke områder kan bransjene samarbeide for felles vekst? Hvilke kurs eller kompetansehevende tiltak kan det være behov for? Økonomi, regnskap? Markedsføring? Søknadsskriving?
  • Hvordan vil vi ha det fremover, hva gjør vi, hvem blir med videre, hvordan organiserer vi det?