Bli med hjem – jobbmesse

Sted: The Hub, Oslo
Tidspunkt: 13. april kl 16.30
Pris: Gratis for deltakere/standpris for bedrifter

Møt næringslivet på messe. 13.april samles en rekke aktører i Oslo for å presentere mulighetene Møre og Romsdal kan by på for deg som er jobbsøker eller deg som har lyst å flytte hjem.

Bli med hjem er et samarbeid mellom Molde Næringsforum , Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, og Næringsforeningen Ålesundregionen.
På messen «Bli med hjem!» får du treffe mulige arbeidsgivere som enten har ledige stillinger eller framtidsutsikter som gjør at det kan være smart å etablere kontakt allerede nå.
Bedrifter, kommuner og andre i regionen er stadig på utkikk etter ny arbeidskraft. Du kjenner alt det bra med Møre & Romsdal, men du vet kanskje ikke hvilke jobbmuligheter du har på «hjemmebane»? Bli med hjem tilbyr deg muligheten til å finne det ut!
Og for deg som ikke har noe forhold til Møre og Romsdal fra før, kan du nå få en ny «heimebane» med alle kvalitetene som venter i vårt innovative næringsliv, pulserende kulturliv og friluftsliv. Vi ser ofte eksempler på at innflyttere, med bakgrunn fra andre steder i inn eller utland, kan etablere nye møteplasser og arbeidsplasser, eller løfte de vi allerede har med nytt blikk og friske tanker.

Gratis inngang, supre bedrifter, organisasjoner og kommuner – og mange andre folk fra fylket som du kan møte.

Påmeldingsfrist for bedrifter er 15.mars.

Påmelding for deg som vil Bli med hjem.