Kraften i Kunstig Intelligens – åpent møte.

Sted: Keila, Sunndal Kulturhus
Tidspunkt: 4. januar kl 19:00-20:30
Pris: Gratis

Alle snakker om kunstig intelligens. Men hva er det egentlig? Hva kan vi bruke det til? Og har vi grunn til å frykte kraften i kunstig intelligens dersom vi ikke regulerer bruken?

Sunndal Næringsselskap inviterer til åpent møte for å få svar på disse og andre spørsmål om kunstig intelligens (KI) torsdag 4. januar kl. 19.00-20.30 på Sunndal kulturhus, Keila.

For å gjøre oss litt klokere får vi besøk av professor Hans Georg Schaathun fra NTNU og AI-konsulent og rådgiver Kristian Fagerlie fra Sunndal.

Program:

  • «Om menneske som sluttar å tenkja, og litt om maskiner som tek til å tenkja» ved Hans Georg Schaathun.
  • Kristian Fagerlie gir oss mer kjøtt på beina gjennom praktiske eksempler på muligheter knyttet til kunstig intelligens

Om innlederne:

  • Professor Hans Georg Schaathun arbeider ved NTNU i Ålesund, hvor han i tillegg til forskning, også underviser og veileder studenter i temaet kunstig intelligens.
  • Kristian Fagerlie er fra Sunndal og driver rådgivning og konsulentvirksomhet innen AI (Artificial Intelligence). Kristian har kunder både fra offentlig og privat virksomhet, og driver blant annet YouTube-kanalen «All About AI» med nærmere 130.000 følgere».

Vi håper du vil sette av januarkvelden sammen med oss, arrangementet er gratis og det sørges for enkel servering.
NB: Vær oppmerksom på at Keila kun har 70 seter, så det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg plass